eprintid: 2018 rev_number: 30 eprint_status: archive userid: 33 dir: disk0/00/00/20/18 datestamp: 2008-11-09 08:27:41 lastmod: 2015-08-14 17:43:45 status_changed: 2008-11-09 08:27:41 type: article metadata_visibility: show item_issues_count: 0 title: Традиційна народна їжа як предмет етнографічного дослідження language: ukraine abstract: У статті проаналізовано етнографічні дослідження, у яких спеціально чи принагідно порушено питання становлення, розвитку, функціонування, регіональних особливостей традиційної народної їжі, напоїв та продуктів харчування українців, починаючи з ХІХ століття і до сьогодні. creators_name: Яценко, С. А. ispublished: pub subjects: GT full_text_status: public date: 2006 date_type: published publication: Вісник Житомирського державного університету ім. І.Франка number: 28 pagerange: 233-236 refereed: TRUE citation: Яценко, С. А. (2006) Традиційна народна їжа як предмет етнографічного дослідження. Вісник Житомирського державного університету ім. І.Франка (28). с. 233-236. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/2018/1/3.pdf