relation: http://eprints.zu.edu.ua/20446/ title: Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції creator: Мельник, О. Ф. subject: LB Теорія і практика освіти description: У статті проаналізовано та уточнено базові поняття дослідження: ''розвиток'', ''формування особистості'', ''виховання''; визначено сутність категорії ''формування професійної компетентності техніка-технолога виробництва харчової продукції''. Проведено контент-аналіз понять ''компетенція'' та ''компетентність'', проаналізовано зміст категорії ''професійна компетентність'' та визначено суть поняття ''професійна компетентність техніків-технологів виробництва харчової продукції''. publisher: Вид-во ЖДУ ім. І.Франка date: 2015 type: Стаття type: PeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/20446/1/138-142.pdf identifier: Мельник, О. Ф. (2015) Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка (4 (82)). с. 138-142. ISSN 2076-6173 language: ukraine