%0 Journal Article %@ 2076-6173 %A Мельник, О. Ф. %D 2015 %F zu2:20446 %I Вид-во ЖДУ ім. І.Франка %J Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка %K розвиток, формування, виховання, компетенція, компетентність, професійна компетентність, формування професійної компетентності техніків-технологів виробництва харчової продукції. %N 4 (82) %P 138-142 %T Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції %U http://eprints.zu.edu.ua/20446/ %X У статті проаналізовано та уточнено базові поняття дослідження: ''розвиток'', ''формування особистості'', ''виховання''; визначено сутність категорії ''формування професійної компетентності техніка-технолога виробництва харчової продукції''. Проведено контент-аналіз понять ''компетенція'' та ''компетентність'', проаналізовано зміст категорії ''професійна компетентність'' та визначено суть поняття ''професійна компетентність техніків-технологів виробництва харчової продукції''.