eprintid: 22397 rev_number: 12 eprint_status: archive userid: 1393 dir: disk0/00/02/23/97 datestamp: 2016-11-14 15:35:52 lastmod: 2016-11-14 15:35:52 status_changed: 2016-11-14 15:35:52 type: article metadata_visibility: show title: Поліпшення стану здоров'я студентської молоді в умовах радіонуклідного забруднення шляхом спеціального харчування language: ukraine abstract: Основним джерелом попадання в організм людини радіонуклідів є вживання забруднених радіонуклідами продуктів і води, яке можна значно зменшити за рахунок вибору продуктів харчування, кулінарної обробки харчових продуктів, підбору спеціальних страв з адаптогенними властивостями. interacttype: expositive learntype: lecture semdensity: low creators_name: Грибан, Г. П. creators_name: Опанасюк, Ф. Г. ispublished: pub subjects: LB subjects: LB2300 divisions: sch_tra full_text_status: public date: 2003 date_type: published publication: Проблеми фізичного виховання студентів publisher: Дніпропетровськ pagerange: 25-26 refereed: TRUE citation: Грибан, Г. П., Опанасюк, Ф. Г. (2003) Поліпшення стану здоров'я студентської молоді в умовах радіонуклідного забруднення шляхом спеціального харчування. Проблеми фізичного виховання студентів. с. 25-26. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/22397/1/72.PDF