eprintid: 24605 rev_number: 11 eprint_status: archive userid: 4552 dir: disk0/00/02/46/05 datestamp: 2017-05-18 08:14:39 lastmod: 2017-05-18 08:14:39 status_changed: 2017-05-18 08:14:39 type: article metadata_visibility: show title: Event-management as a constituent of the marketing system in the restaurant business language: english creators_name: Singayevska, A. ispublished: pub subjects: LB2300 divisions: kaf_in_mov full_text_status: public date: 2017 date_type: published publication: Перспективи розвитку професійно спрямованої іншомовної освіти в мультикультурному просторі: збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної студентської конференції для студентів немовних спеціальностей: Житомир, 12 квітня 2017 р. publisher: Житомир: Видавництво ФО-П Левковець Н.М refereed: TRUE citation: Singayevska, A. (2017) Event-management as a constituent of the marketing system in the restaurant business. Перспективи розвитку професійно спрямованої іншомовної освіти в мультикультурному просторі: збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної студентської конференції для студентів немовних спеціальностей: Житомир, 12 квітня 2017 р.. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/24605/1/27.pdf