eprintid: 24741 rev_number: 10 eprint_status: archive userid: 5402 dir: disk0/00/02/47/41 datestamp: 2017-05-29 12:40:30 lastmod: 2017-05-29 12:40:30 status_changed: 2017-05-29 12:40:30 type: article metadata_visibility: show title: Перспективи використання нової рослинної сировини як компонента м’ясних продуктів language: ukraine creators_name: Корх, Н. С. creators_name: Тетеріна, С. М. ispublished: pub subjects: QR divisions: sch_fun full_text_status: public date: 2017 publication: Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць. publisher: Житомир: ПП «Рута» pagerange: 171-172 refereed: TRUE citation: Корх, Н. С., Тетеріна, С. М. (2017) Перспективи використання нової рослинної сировини як компонента м’ясних продуктів. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. с. 171-172. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/24741/1/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D1%85.PDF