eprintid: 24743 rev_number: 10 eprint_status: archive userid: 5402 dir: disk0/00/02/47/43 datestamp: 2017-05-29 12:40:44 lastmod: 2017-05-29 12:40:44 status_changed: 2017-05-29 12:40:44 type: article metadata_visibility: show title: Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини language: ukraine creators_name: Макаренко, Є. В. ispublished: pub subjects: QR divisions: sch_fun full_text_status: public date: 2017 publication: Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць. publisher: Житомир: ПП «Рута» pagerange: 174-175 refereed: TRUE citation: Макаренко, Є. В. (2017) Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. с. 174-175. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/24743/1/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.PDF