relation: http://eprints.zu.edu.ua/27389/ title: Особливості організації режиму харчування дітей у дошкільному закладі creator: Сорочинська, О. А. creator: Бортняк, І. В. creator: Петрук, Н. В. subject: LB Теорія і практика освіти subject: LB1501 Початкова освіта description: Раціональне харчування дітей дошкільного віку є найважливішою проблемою сьогодення, яка забезпечує ріст, розумовий і фізичний розвиток організму та формує здоров’я і добробут нації в цілому. Сучасний раціон харчування дітей дошкільного віку не відповідає рекомендаціям та нормам Міністерства охорони здоров’я України, тому що не включає значну кількість енергії та в недостатній кількості залізо, йод, кальцій, вітаміни А, В, D, Е. Отже дотримання на сучасному рівні режиму харчування для дітей дошкільного віку є досить актуальним завданням та вимагає наукового обґрунтування й глибоких досліджень. publisher: Prezemyśl date: 2018 type: Стаття type: PeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/27389/1/%D0%91%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D1%8F%D0%BA%2C%20%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%20%D0%A1%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0%20%D0%9E.pdf identifier: Сорочинська, О. А., Бортняк, І. В., Петрук, Н. В. (2018) Особливості організації режиму харчування дітей у дошкільному закладі. Materialy XIV Miedzynarodowej naukowi-praktycznej konferencji, «Aktualne problem nowoczesnych nauk – 2018”, 5. с. 77-81. language: ukraine