eprintid: 28427 rev_number: 11 eprint_status: archive userid: 1653 dir: disk0/00/02/84/27 datestamp: 2019-02-26 10:14:58 lastmod: 2019-02-26 10:20:22 status_changed: 2019-02-26 10:14:58 type: article metadata_visibility: show title: Конкурентні переваги органічної продукції language: ukraine abstract: Досліджені теоретичні та практичні аспекти забезпечення конкурентних переваг органічної продукції за сучасних умов посилення конкурентної боротьби та глобалізації продовольчого ринку, визначені шляхи зростання конкурентних позицій органічної продукції keywords: органічна продукція; конкурентні переваги; конкурентоспроможність; конкуренти; споживачі; диференціація; товар; ринок; комплекс маркетингу interacttype: active creators_name: Павловська, Л. Д. ispublished: pub subjects: H1 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2018 date_type: published publication: Економіка. Управління. Інновації number: 2 (23) publisher: ЖДУ ім. І. Франка refereed: TRUE issn: 2410-3748 citation: Павловська, Л. Д. (2018) Конкурентні переваги органічної продукції. Економіка. Управління. Інновації (2 (23)). ISSN 2410-3748 document_url: http://eprints.zu.edu.ua/28427/1/eui_2018_2_15.pdf