eprintid: 29932 rev_number: 10 eprint_status: archive userid: 65 dir: disk0/00/02/99/32 datestamp: 2019-10-21 08:36:03 lastmod: 2019-10-21 08:44:52 status_changed: 2019-10-21 08:36:03 type: article metadata_visibility: show title: Criteria for assessing the practical preparedness of the future technologist-technician in the specialty "production of bread, confectionary, pasta and food concentrates" at the food industry college language: english creators_name: Дуганець, В. І. creators_name: Ткач, Л. В. ispublished: pub subjects: L1 full_text_status: public date: 2019 date_type: published publication: Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки number: 97 publisher: Вид-во ЖДУ ім. І.Франка pagerange: 24-33 refereed: TRUE issn: 2663-6387 citation: Дуганець, В. І., Ткач, Л. В. (2019) Criteria for assessing the practical preparedness of the future technologist-technician in the specialty "production of bread, confectionary, pasta and food concentrates" at the food industry college. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки (97). с. 24-33. ISSN 2663-6387 document_url: http://eprints.zu.edu.ua/29932/1/5.pdf