eprintid: 31229 rev_number: 15 eprint_status: archive userid: 7828 dir: disk0/00/03/12/29 datestamp: 2020-06-23 08:00:04 lastmod: 2020-06-23 08:00:04 status_changed: 2020-06-23 08:00:04 type: article metadata_visibility: show title: Органічне виробництво як напрям забезпечення продовольчої безпеки України language: ukraine abstract: Ситуація зі споживанням окремих життєво важливих продуктів харчування (м’яса, молока, риби, фруктів і ягід) в Україні незадовільна. Враховуючи, що важливе значення має не лише кількість, а й якість і безпечність продовольчих продуктів, необхідно прискорити перехід сільськогосподарських виробників на виробництво органічної продукції. creators_name: Горобець, О. В. creators_name: Горобець, С. М. ispublished: pub subjects: S1 full_text_status: public date: 2020 date_type: published publication: Органічне виробництво і продовольча безпека refereed: TRUE citation: Горобець, О. В., Горобець, С. М. (2020) Органічне виробництво як напрям забезпечення продовольчої безпеки України. Органічне виробництво і продовольча безпека. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/31229/1/%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%86%D1%8C%20%D0%9E.%D0%92.%20%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%86%D1%8C%20%D0%A1.%D0%9C.%20%D0%9E%D0%A0%D0%93%D0%90%D0%9D%D0%86%D0%A7%D0%9D%D0%95%20%D0%92%D0%98%D0%A0%D0%9E%D0%91%D0%9D%D0%98%D0%A6%D0%A2%D0%92%D0%9E.pdf