eprintid: 33197 rev_number: 20 eprint_status: archive userid: 1653 dir: disk0/00/03/31/97 datestamp: 2021-09-20 13:34:26 lastmod: 2021-09-20 13:34:26 status_changed: 2021-09-20 13:34:26 type: article metadata_visibility: show title: Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства language: ukraine creators_name: Іваненко, В. О. ispublished: pub subjects: H1 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2019-05-17 date_type: published publication: Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів refereed: TRUE citation: Іваненко, В. О. (2019) Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства. Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/33197/1/Tezy_Ivanenko.pdf