<> "The repository administrator has not yet configured an RDF license."^^ . <> . . "Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»"^^ . "2021" . . . "ЖДУ ім.Івана Франка"^^ . . . . . . . . . . . . . "С. І."^^ . "Павлова"^^ . "С. І. Павлова"^^ . . "Т. В."^^ . "Боцян"^^ . "Т. В. Боцян"^^ . . "В. О."^^ . "Лавренчук"^^ . "В. О. Лавренчук"^^ . . . . . . "Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Text)"^^ . . . "Метод реком виробнич.готельна практики_ГРС_3_курс.pdf"^^ . . . "Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Інший)"^^ . . . . . . "lightbox.jpg"^^ . . . "Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Інший)"^^ . . . . . . "preview.jpg"^^ . . . "Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Інший)"^^ . . . . . . "medium.jpg"^^ . . . "Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Інший)"^^ . . . . . . "small.jpg"^^ . . . "Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Інший)"^^ . . . . . . "indexcodes.txt"^^ . . "HTML Summary of #33253 \n\nМетодичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»\n\n" . "text/html" . . . "H Social Sciences (General)"@en . "H Соціальні науки (Загальне)"@uk . .