eprintid: 33253 rev_number: 24 eprint_status: archive userid: 1653 dir: disk0/00/03/32/53 datestamp: 2021-10-05 20:42:16 lastmod: 2021-11-05 12:34:08 status_changed: 2021-11-05 12:34:08 type: other metadata_visibility: show title: Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» language: ukraine creators_name: Павлова, С. І. creators_name: Боцян, Т. В. creators_name: Лавренчук, В. О. ispublished: pub subjects: H1 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2021 date_type: published publisher: ЖДУ ім.Івана Франка citation: Павлова, С. І., Боцян, Т. В., Лавренчук, В. О. (2021) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім.Івана Франка. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/33253/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%20%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%20%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%87.%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B8_%D0%93%D0%A0%D0%A1_3_%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81.pdf