relation: http://eprints.zu.edu.ua/33254/ title: Методичні рекомендації щодо проходження виробничої ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» creator: Павлова, С. І. creator: Боцян, Т. В. creator: Лавренчук, В. О. subject: H Соціальні науки (Загальне) publisher: ЖДУ ім.Івана Франка date: 2021 type: Інший type: NonPeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/33254/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%20%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%20%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%87.%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B0%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B8_%D0%93%D0%A0%D0%A1_2_%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81.pdf identifier: Павлова, С. І., Боцян, Т. В., Лавренчук, В. О. (2021) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім.Івана Франка. language: ukraine