eprintid: 33682 rev_number: 10 eprint_status: archive userid: 1460 dir: disk0/00/03/36/82 datestamp: 2022-01-31 11:16:33 lastmod: 2022-01-31 11:16:33 status_changed: 2022-01-31 11:16:33 type: article metadata_visibility: show title: Логіка виникнення та деякі соціокультурні характеристики становлення мережі гастрономічних турів національних ресторацій language: ukraine creators_name: Нестерчук, І. К. ispublished: pub subjects: L1 divisions: sch_eco full_text_status: public date: 2020 publication: Географія та туризм refereed: TRUE citation: Нестерчук, І. К. (2020) Логіка виникнення та деякі соціокультурні характеристики становлення мережі гастрономічних турів національних ресторацій. Географія та туризм. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/33682/1/12.%20GTT_2019_48_83-92.pdf