eprintid: 33686 rev_number: 14 eprint_status: archive userid: 1460 dir: disk0/00/03/36/86 datestamp: 2022-01-31 11:16:46 lastmod: 2022-01-31 11:16:46 status_changed: 2022-01-31 11:16:46 type: article metadata_visibility: show title: Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту language: ukraine creators_name: Нестерчук, І. К. ispublished: pub subjects: L1 divisions: sch_eco full_text_status: public date: 2019 publication: Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Серія: Географічні науки publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки refereed: TRUE issn: 1729-360Х citation: Нестерчук, І. К. (2019) Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Серія: Географічні науки. ISSN 1729-360Х document_url: http://eprints.zu.edu.ua/33686/1/14.%20%D0%A1%D1%85%D1%96%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D1%94%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF.%20%D0%BD%D0%B0%D1%86.%20%D1%83%D0%BD%D1%96%D0%B2.%20%D1%96%D0%BC.%20%D0%9B.%20%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%BA.%20%20%D0%92%D0%86%D0%A1%D0%9D%D0%98%D0%9A-2019-%D0%93%D1%80%D1%83%D0%B4-%D0%9C%D0%90%D0%9A%D0%95%D0%A2%281%29_removed.pdf