eprintid: 33687 rev_number: 10 eprint_status: archive userid: 1460 dir: disk0/00/03/36/87 datestamp: 2022-01-31 11:16:50 lastmod: 2022-01-31 11:23:56 status_changed: 2022-01-31 11:16:50 type: article metadata_visibility: show title: Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів language: ukraine creators_name: Нестерчук, І. К. ispublished: pub subjects: L1 divisions: sch_eco full_text_status: public date: 2019 publication: Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Географія publisher: Вінниця refereed: TRUE issn: 2312-2110 citation: Нестерчук, І. К. (2019) Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів. Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Географія. ISSN 2312-2110 document_url: http://eprints.zu.edu.ua/33687/1/16.%20%D0%9D%D0%B0%D1%83%D0%BA.%20%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D0%93%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%A4%D0%86%D0%AF%20%D0%92%D0%B8%D0%BF.%2031_removed.pdf