eprintid: 33724 rev_number: 10 eprint_status: archive userid: 1460 dir: disk0/00/03/37/24 datestamp: 2022-02-01 10:44:49 lastmod: 2022-02-01 10:46:55 status_changed: 2022-02-01 10:44:49 type: article metadata_visibility: show title: Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся language: ukraine creators_name: Нестерчук, І. К. ispublished: pub subjects: L1 divisions: sch_eco full_text_status: public date: 2021 publication: Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України pagerange: 82-89 refereed: TRUE citation: Нестерчук, І. К. (2021) Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся. Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України. с. 82-89. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/33724/1/%D0%A2%D0%B5%D0%B7%D0%B8_%202.pdf