%0 Generic %A Павлова, С. І. %D 2022 %F zu2:33781 %T Статистика. Методичні вказівки для підготовки до практичних занять, виконання лабораторних робіт та самостійної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа %U http://eprints.zu.edu.ua/33781/ %X Освітня компонента «Статистика» займає важливе місце в системі загальної підготовки здобувача, позв'язуючи загальнонаукові і загальноосвітні компоненти з освітніми компонентами фахового спрямування. Дані методичні вказівки будуть у нагоді здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» при підготовці до практичних занять, самостійному опануванні окремих тем курсу, виконанні лабораторних робіт з методів спостереження, аналізу та прогнозуванні розвитку соціально-економічних явищ, підготовці до поточного та підсумкового контролю.