relation: http://eprints.zu.edu.ua/33980/ title: Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з освітньої компоненти «Економіка підприємств готельно-ресторанного бізнесу» creator: Боцян, Т. В. creator: Павловська, Л. Д. subject: H Соціальні науки (Загальне) publisher: ЖДУ ім. І. Франка date: 2022 type: Інший type: NonPeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/33980/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0.%20%D0%9A%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%B2%D1%96%20%D0%95%D0%BA%D0%BE%D0%BD.%20%D0%BF%D1%96%D0%B4%D0%BF%D1%80.%20%D0%B3%D1%80%D0%B1.pdf identifier: Боцян, Т. В., Павловська, Л. Д. (2022) Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з освітньої компоненти «Економіка підприємств готельно-ресторанного бізнесу». ЖДУ ім. І. Франка. language: ukraine