eprintid: 33980 rev_number: 13 eprint_status: archive userid: 1653 dir: disk0/00/03/39/80 datestamp: 2022-05-10 20:47:39 lastmod: 2022-05-10 20:47:39 status_changed: 2022-05-10 20:47:39 type: other metadata_visibility: show title: Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з освітньої компоненти «Економіка підприємств готельно-ресторанного бізнесу» language: ukraine creators_name: Боцян, Т. В. creators_name: Павловська, Л. Д. ispublished: pub subjects: H1 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2022 date_type: published publisher: ЖДУ ім. І. Франка citation: Боцян, Т. В., Павловська, Л. Д. (2022) Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з освітньої компоненти «Економіка підприємств готельно-ресторанного бізнесу». ЖДУ ім. І. Франка. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/33980/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0.%20%D0%9A%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%B2%D1%96%20%D0%95%D0%BA%D0%BE%D0%BD.%20%D0%BF%D1%96%D0%B4%D0%BF%D1%80.%20%D0%B3%D1%80%D0%B1.pdf