relation: http://eprints.zu.edu.ua/34134/ title: Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з Організації ресторанного господарства / Організації готельного господарства здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа creator: Павлова, С. І. subject: H Соціальні науки (Загальне) date: 2022 type: Навчальний матеріал type: NonPeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/34134/1/%D0%9A%D0%A0%20%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%B7%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F.pdf identifier: Павлова, С. І. (2022) Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з Організації ресторанного господарства / Організації готельного господарства здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Навчальний матеріал] language: ukraine