eprintid: 34134 rev_number: 12 eprint_status: archive userid: 1653 dir: disk0/00/03/41/34 datestamp: 2022-06-16 11:25:29 lastmod: 2022-06-16 11:25:29 status_changed: 2022-06-16 11:25:29 type: teaching_resource metadata_visibility: show title: Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з Організації ресторанного господарства / Організації готельного господарства здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа language: ukraine creators_name: Павлова, С. І. ispublished: pub subjects: H1 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2022 date_type: published citation: Павлова, С. І. (2022) Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з Організації ресторанного господарства / Організації готельного господарства здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Навчальний матеріал] document_url: http://eprints.zu.edu.ua/34134/1/%D0%9A%D0%A0%20%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%B7%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F.pdf