relation: http://eprints.zu.edu.ua/34135/ title: Методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа creator: Павлова, С. І. subject: H Соціальні науки (Загальне) date: 2022 type: Навчальний матеріал type: NonPeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/34135/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0%20%D0%9E%D0%93%D0%93%20%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%2012.03.pdf identifier: Павлова, С. І. (2022) Методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Навчальний матеріал] language: ukraine