eprintid: 34135 rev_number: 12 eprint_status: archive userid: 1653 dir: disk0/00/03/41/35 datestamp: 2022-06-16 11:25:55 lastmod: 2022-06-16 11:25:55 status_changed: 2022-06-16 11:25:55 type: teaching_resource metadata_visibility: show title: Методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа language: ukraine creators_name: Павлова, С. І. ispublished: pub subjects: H1 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2022 date_type: published citation: Павлова, С. І. (2022) Методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Навчальний матеріал] document_url: http://eprints.zu.edu.ua/34135/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0%20%D0%9E%D0%93%D0%93%20%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%2012.03.pdf