relation: http://eprints.zu.edu.ua/34406/ title: Визначення споживчих властивостей парфумерних засобів creator: Авдєєва, О. Ю. creator: Порхун, Л. В. subject: L Освіта (Загальне) subject: LB Теорія і практика освіти subject: QD Хімія description: Парфумерія є досить популярною у наш час і користується неабияким попитом. Адже на сьогоднішній день використання парфумерних засобів не є предметом розкоші, а виступає вимогою часу та задоволенням власних потреб споживача. Важливим є аналіз споживчих властивостей, на які звертають увагу покупці сьогодні, та, звісна річ, фактори, які забезпечують якість товару. На відміну від минулих століть, зараз споживчі вимоги є набагато ширшими. Наприклад, якщо людину в епоху Середньовіччя чи Ренесансу цікавили б здебільшого запах та вигляд флакону, то зараз це, в першу чергу, якість товару. date: 2022-06-21 type: Доповідь на конференції або симпозіумі type: PeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/34406/1/%D0%A2%D0%B5%D0%B7%D0%B8MODERN-SCIENTIFIC-RESEARCH-ACHIEVEMENTS-INNOVATIONS...-19-21.06.22_removed.pdf identifier: Авдєєва, О. Ю., Порхун, Л. В. (2022) Визначення споживчих властивостей парфумерних засобів. In: Тhe 13th International scientific and practical conference "Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects", 19-21 червня 2022, Berlin, Germany. language: ukraine