%0 Conference Paper %A Авдєєва, О. Ю. %A Порхун, Л. В. %B Тhe 13th International scientific and practical conference "Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects" %C Berlin, Germany %D 2022 %F zu2:34406 %P 160-162 %T Визначення споживчих властивостей парфумерних засобів %U http://eprints.zu.edu.ua/34406/ %X Парфумерія є досить популярною у наш час і користується неабияким попитом. Адже на сьогоднішній день використання парфумерних засобів не є предметом розкоші, а виступає вимогою часу та задоволенням власних потреб споживача. Важливим є аналіз споживчих властивостей, на які звертають увагу покупці сьогодні, та, звісна річ, фактори, які забезпечують якість товару. На відміну від минулих століть, зараз споживчі вимоги є набагато ширшими. Наприклад, якщо людину в епоху Середньовіччя чи Ренесансу цікавили б здебільшого запах та вигляд флакону, то зараз це, в першу чергу, якість товару.