eprintid: 34407 rev_number: 15 eprint_status: archive userid: 8622 dir: disk0/00/03/44/07 datestamp: 2022-08-12 14:00:19 lastmod: 2022-08-12 14:00:19 status_changed: 2022-08-12 14:00:19 type: conference_item metadata_visibility: show contact_email: olia_kl@i.ua title: Тонкощі процесу складання рецептури парфумерних композицій language: ukraine abstract: Парфумерна композиція є основним носієм запаху, складною «формулою» різних запашних речовин, за рецептурою якої формується характер та стійкість запаху. Факторами, що впливають на формування якості парфумів є створення та складання рецептури парфумерного виробу; підготовка вихідної сировини; технологічний процес приготування; фасування та упаковка. Шляхом підбору і подальшого поєднання ароматичних речовин може бути створена необмежена кількість запахів, що є запорукою успіху в створенні нових рецептур парфумерних композицій. keywords: парфуми, парфумерні засоби, рецептура парфумерних композицій, види запахів, композиції-бази, запашні речовини, ефірні олії, настої. creators_name: Авдєєва, О. Ю. ispublished: pub subjects: L1 subjects: LB subjects: QD divisions: sch_che full_text_status: public pres_type: paper date: 2022-06-22 date_type: published pagerange: 163-167 event_title: nnovations and prospects of world science. Proceedings of the 12th International scientific and practical conferencennovations and prospects of world science. Proceedings of the 12th International scientific and practical conference event_location: Vancouver, Canada event_dates: 20-22 червня 2022 event_type: conference refereed: TRUE citation: Авдєєва, О. Ю. (2022) Тонкощі процесу складання рецептури парфумерних композицій. In: nnovations and prospects of world science. Proceedings of the 12th International scientific and practical conferencennovations and prospects of world science. Proceedings of the 12th International scientific and practical conference, 20-22 червня 2022, Vancouver, Canada. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/34407/1/%D0%A2%D0%B5%D0%B7%D0%B8INNOVATIONS-AND-PROSPECTS-OF-WORLD-SCIENCE-22-24.06.22_removed.pdf