relation: http://eprints.zu.edu.ua/34721/ title: Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» creator: Боцян, Т. В. creator: Павлова, С. І. creator: Іваненко, В. О. creator: Дєнічева, О.В. creator: Фостолович, В. А. subject: H Соціальні науки (Загальне) publisher: ЖДУ ім. І. Франка date: 2022 type: Інший type: NonPeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/34721/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0%20%D0%9A%D0%9A%D0%95%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%202022.pdf identifier: Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Іваненко, В. О., Дєнічева, О.В., Фостолович, В. А. (2022) Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка. language: ukraine