relation: http://eprints.zu.edu.ua/35625/ title: Вивчення харчової хімії в професійній підготовці майбутніх хіміків creator: Анічкіна, О. В. creator: Авдєєва, О. Ю. subject: L Освіта (Загальне) subject: LB Теорія і практика освіти subject: LB2300 Вища освіта subject: LB2361 Учбовий план description: Серед глобальних проблем сучасного світу та людства провідне місце посідає саме продовольча. Адже доступність харчових продуктів і їх якість є обмеженими. Професійна підготовка майбутніх технологів харчової та хімічної промисловості, хіміків нерозривно пов’язана з вивченням особливостей харчової хімії, як науки про склад харчових систем, його змін у ході обробки та закономірності таких перетворень. Вивчення харчової хімії пропонується майбутнім технологам харчової промисловості в якості обов’язкової освітньої компоненти, а технологам хімічної промисловості та хімікам, може бути запропонована в якості вибіркової освітньої компоненти. Оскільки, місцем працевлаштування хіміків і хімічних технологів може бути лабораторія або цехи підприємств харчової промисловості. date: 2022-11-30 type: Доповідь на конференції або симпозіумі type: PeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/35625/1/chem.pdf identifier: Анічкіна, О. В., Авдєєва, О. Ю. (2022) Вивчення харчової хімії в професійній підготовці майбутніх хіміків. In: І Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми хімії та хімічної технології», 30.11.2022, Україна, Київ, НУХТ. language: ukraine