eprintid: 35625 rev_number: 20 eprint_status: archive userid: 8622 dir: disk0/00/03/56/25 datestamp: 2022-12-19 13:39:12 lastmod: 2022-12-19 13:39:19 status_changed: 2022-12-19 13:39:12 type: conference_item metadata_visibility: show title: Вивчення харчової хімії в професійній підготовці майбутніх хіміків language: ukraine abstract: Серед глобальних проблем сучасного світу та людства провідне місце посідає саме продовольча. Адже доступність харчових продуктів і їх якість є обмеженими. Професійна підготовка майбутніх технологів харчової та хімічної промисловості, хіміків нерозривно пов’язана з вивченням особливостей харчової хімії, як науки про склад харчових систем, його змін у ході обробки та закономірності таких перетворень. Вивчення харчової хімії пропонується майбутнім технологам харчової промисловості в якості обов’язкової освітньої компоненти, а технологам хімічної промисловості та хімікам, може бути запропонована в якості вибіркової освітньої компоненти. Оскільки, місцем працевлаштування хіміків і хімічних технологів може бути лабораторія або цехи підприємств харчової промисловості. creators_name: Анічкіна, О. В. creators_name: Авдєєва, О. Ю. ispublished: pub subjects: L1 subjects: LB subjects: LB2300 subjects: LB2361 divisions: sch_che full_text_status: public pres_type: keynote date: 2022-11-30 date_type: published pagerange: 317-318 event_title: І Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми хімії та хімічної технології» event_location: Україна, Київ, НУХТ event_dates: 30.11.2022 event_type: conference refereed: TRUE citation: Анічкіна, О. В., Авдєєва, О. Ю. (2022) Вивчення харчової хімії в професійній підготовці майбутніх хіміків. In: І Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми хімії та хімічної технології», 30.11.2022, Україна, Київ, НУХТ. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/35625/1/chem.pdf