relation: http://eprints.zu.edu.ua/35895/ title: Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з обов’язкової освітньої компоненти ”Харчова хімія” для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти creator: Денисюк, Р. О. creator: Євдоченко, О. С. creator: Писаренко, С. В. subject: HF Торгівля subject: LB2300 Вища освіта subject: QD Хімія subject: TP Хімічна технологія description: В інструктивно-методичних матеріалах до лабораторних занять приводяться інструкції до виконання лабораторних робіт відповідно до програм з освітньої компоненти харчова хімія для здобувачів вищої освіти спеціальностей сфери обслуговування. Підготовлено вказівки до виконання лабораторних робіт, завдання для самопідготовки та індивідуальні завдання. Розроблено форми для запису результатів експериментальних досліджень для кожної роботи. publisher: ЖДУ date: 2022 type: Навчальний матеріал type: NonPeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/35895/1/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%20%D0%A5%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B0%202023.pdf identifier: Денисюк, Р. О., Євдоченко, О. С., Писаренко, С. В. (2022) Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з обов’язкової освітньої компоненти ”Харчова хімія” для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. [Навчальний матеріал] language: ukraine