%0 Generic %A Денисюк, Р. О. %A Євдоченко, О. С. %A Писаренко, С. В. %D 2022 %F zu2:35895 %I ЖДУ %K харчова хімія, інструктивно-методичні рекомендації, лабораторні заняття, хімія харчових продуктів %T Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з обов’язкової освітньої компоненти ”Харчова хімія” для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти %U http://eprints.zu.edu.ua/35895/ %X В інструктивно-методичних матеріалах до лабораторних занять приводяться інструкції до виконання лабораторних робіт відповідно до програм з освітньої компоненти харчова хімія для здобувачів вищої освіти спеціальностей сфери обслуговування. Підготовлено вказівки до виконання лабораторних робіт, завдання для самопідготовки та індивідуальні завдання. Розроблено форми для запису результатів експериментальних досліджень для кожної роботи.