eprintid: 35895 rev_number: 36 eprint_status: archive userid: 2592 dir: disk0/00/03/58/95 datestamp: 2023-01-23 11:41:46 lastmod: 2023-02-17 14:29:44 status_changed: 2023-01-23 11:41:46 type: teaching_resource metadata_visibility: show title: Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з обов’язкової освітньої компоненти ”Харчова хімія” для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти language: ukraine abstract: В інструктивно-методичних матеріалах до лабораторних занять приводяться інструкції до виконання лабораторних робіт відповідно до програм з освітньої компоненти харчова хімія для здобувачів вищої освіти спеціальностей сфери обслуговування. Підготовлено вказівки до виконання лабораторних робіт, завдання для самопідготовки та індивідуальні завдання. Розроблено форми для запису результатів експериментальних досліджень для кожної роботи. keywords: харчова хімія, інструктивно-методичні рекомендації, лабораторні заняття, хімія харчових продуктів status: draft role: author creators_name: Денисюк, Р. О. creators_name: Євдоченко, О. С. creators_name: Писаренко, С. В. creators_id: denisuk@zu.edu.ua ispublished: pub subjects: HF subjects: LB2300 subjects: QD subjects: TP divisions: sch_che full_text_status: public date: 2022 date_type: published publisher: ЖДУ skill_areas: Готельно-ресторанна справа skill_areas: Хімія copyright_holders: Денисюк Р.О. copyright_holders: Євдоченко О.С. copyright_holders: Писаренко С.В. copyright_holders: ЖДУ імені Івана Франка citation: Денисюк, Р. О., Євдоченко, О. С., Писаренко, С. В. (2022) Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з обов’язкової освітньої компоненти ”Харчова хімія” для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. [Навчальний матеріал] document_url: http://eprints.zu.edu.ua/35895/1/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%20%D0%A5%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B0%202023.pdf