eprintid: 35968 rev_number: 13 eprint_status: archive userid: 1653 dir: disk0/00/03/59/68 datestamp: 2023-01-31 10:23:32 lastmod: 2023-01-31 10:23:32 status_changed: 2023-01-31 10:23:32 type: other metadata_visibility: show title: Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти управління готелем/управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа language: ukraine creators_name: Павлова, С. І. creators_name: Боцян, Т. В. ispublished: pub subjects: L1 full_text_status: public date: 2023 date_type: published publisher: ЖДУ ім. І. Франка citation: Павлова, С. І., Боцян, Т. В. (2023) Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти управління готелем/управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. ЖДУ ім. І. Франка. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/35968/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0%20%D0%9A%D0%A0%20%D0%A3%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D1%96%D0%BD%D0%BD%D1%8F%20%281%29.pdf