%0 Generic %A Павлова, С. І. %A Боцян, Т. В. %D 2023 %F zu2:37514 %K готельно-ресторанна справа, управління готелем, управління рестораном, курсова робота %T Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти Управління готелем/Управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа %U http://eprints.zu.edu.ua/37514/ %X Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти управління готелем/управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельноресторанна справа. : Укладачі: С. Павлова, Т. Боцян – Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2023.