%0 Generic %A Павлова, С. І. %A Боцян, Т. В. %A Фостолович, В. А. %D 2023 %F zu2:37520 %K готельно-ресторанна справа, виробнича практика, технологічна практика %T Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» %U http://eprints.zu.edu.ua/37520/ %X Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». / Укладачі: С. Павлова, Т. Боцян, В. Фостолович. – Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І.Франка. – 2023.