<> "The repository administrator has not yet configured an RDF license."^^ . <> . . "Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»"^^ . "Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». / Укладачі: С. Павлова, Т. Боцян, В. Фостолович. – Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І.Франка.\r\n– 2023."^^ . "2023" . . . . . . . . . . . . . "Т. В."^^ . "Боцян"^^ . "Т. В. Боцян"^^ . . "В. А."^^ . "Фостолович"^^ . "В. А. Фостолович"^^ . . "С. І."^^ . "Павлова"^^ . "С. І. Павлова"^^ . . . . . . "Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Text)"^^ . . . "Метод реком виробнич. технологічна практики_ГРС.pdf"^^ . . . "Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Інший)"^^ . . . . . . "lightbox.jpg"^^ . . . "Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Інший)"^^ . . . . . . "preview.jpg"^^ . . . "Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Інший)"^^ . . . . . . "medium.jpg"^^ . . . "Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Інший)"^^ . . . . . . "small.jpg"^^ . . . "Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Інший)"^^ . . . . . . "indexcodes.txt"^^ . . "HTML Summary of #37520 \n\nМетодичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»\n\n" . "text/html" . . . "H Social Sciences (General)"@en . "H Соціальні науки (Загальне)"@uk . .