relation: http://eprints.zu.edu.ua/40497/ title: Гастрономічні особливості Японії creator: Яремова, З. І. creator: Нестерчук, І. К. creator: Тарасова, В.В. subject: Q Наука (Загальне) publisher: Житомирський державний університет імені Івана Франка date: 2024 type: Стаття type: PeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/40497/1/%D0%97%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%B9%20%283%29.pdf identifier: Яремова, З. І., Нестерчук, І. К., Тарасова, В.В. (2024) Гастрономічні особливості Японії. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. с. 13-15. language: ukraine