eprintid: 40497 rev_number: 12 eprint_status: archive userid: 1460 dir: disk0/00/04/04/97 datestamp: 2024-06-27 08:20:23 lastmod: 2024-06-27 08:20:23 status_changed: 2024-06-27 08:20:23 type: article metadata_visibility: show title: Гастрономічні особливості Японії language: ukraine creators_name: Яремова, З. І. creators_name: Нестерчук, І. К. creators_name: Тарасова, В.В. ispublished: pub subjects: Q1 divisions: sch_eco full_text_status: public date: 2024 date_type: published publication: Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес publisher: Житомирський державний університет імені Івана Франка pagerange: 13-15 refereed: TRUE citation: Яремова, З. І., Нестерчук, І. К., Тарасова, В.В. (2024) Гастрономічні особливості Японії. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. с. 13-15. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/40497/1/%D0%97%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%B9%20%283%29.pdf