relation: http://eprints.zu.edu.ua/41224/ title: Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельно-ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» creator: Павлова, С. І. creator: Боцян, Т. В. creator: Фостолович, В. А. creator: Фостолович, Л. subject: HB Економічна теорія publisher: Житомирський державний університет імені Івана Франка date: 2024 type: Інший type: NonPeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/41224/1/metod.pdf identifier: Павлова, С. І., Боцян, Т. В., Фостолович, В. А., Фостолович, Л. (2024) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельно-ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка. language: ukraine