eprintid: 41224 rev_number: 23 eprint_status: archive userid: 1653 dir: disk0/00/04/12/24 datestamp: 2024-09-23 10:58:27 lastmod: 2024-10-22 21:02:58 status_changed: 2024-09-23 10:58:27 type: other metadata_visibility: show title: Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельно-ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» language: ukraine creators_name: Павлова, С. І. creators_name: Боцян, Т. В. creators_name: Фостолович, В. А. creators_name: Фостолович, Л. ispublished: pub subjects: HB divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2024 publisher: Житомирський державний університет імені Івана Франка citation: Павлова, С. І., Боцян, Т. В., Фостолович, В. А., Фостолович, Л. (2024) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельно-ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/41224/1/metod.pdf