relation: http://eprints.zu.edu.ua/41225/ title: Методичні рекомендації щодо проходження виробничої організаційно-економічної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» creator: Фостолович, В. А. creator: Боцян, Т. В. creator: Павлова, С. І. subject: HB Економічна теорія publisher: Житомирський державний університет імені Івана Франка date: 2024 type: Інший type: NonPeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/41225/1/metod.pdf identifier: Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2024) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої організаційно-економічної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка. language: ukraine