eprintid: 41225 rev_number: 22 eprint_status: archive userid: 1653 dir: disk0/00/04/12/25 datestamp: 2024-09-23 10:58:51 lastmod: 2024-09-26 12:06:37 status_changed: 2024-09-23 10:58:51 type: other metadata_visibility: show title: Методичні рекомендації щодо проходження виробничої організаційно-економічної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» language: ukraine creators_name: Фостолович, В. А. creators_name: Боцян, Т. В. creators_name: Павлова, С. І. ispublished: pub subjects: HB divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2024 date_type: published publisher: Житомирський державний університет імені Івана Франка citation: Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2024) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої організаційно-економічної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/41225/1/metod.pdf