relation: http://eprints.zu.edu.ua/41226/ title: Кваліфікаційна робота Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес» creator: Боцян, Т. В. creator: Павлова, С. І. creator: Фостолович, В. А. subject: HB Економічна теорія publisher: Житомирський державний університет імені Івана Франка date: 2024 type: Інший type: NonPeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/41226/1/metod.pdf identifier: Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, В. А. (2024) Кваліфікаційна робота Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка. language: ukraine