eprintid: 41226 rev_number: 20 eprint_status: archive userid: 1653 dir: disk0/00/04/12/26 datestamp: 2024-09-23 10:59:28 lastmod: 2024-09-26 12:07:50 status_changed: 2024-09-23 10:59:28 type: other metadata_visibility: show title: Кваліфікаційна робота Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес» language: ukraine creators_name: Боцян, Т. В. creators_name: Павлова, С. І. creators_name: Фостолович, В. А. ispublished: pub subjects: HB divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2024 date_type: published publisher: Житомирський державний університет імені Івана Франка citation: Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, В. А. (2024) Кваліфікаційна робота Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/41226/1/metod.pdf