relation: http://eprints.zu.edu.ua/41529/ title: Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів creator: Рахметов, Д. Б. creator: Костецька, К. В. creator: Ковтун-Водяницька, С. М. creator: Рахметова, С. О. creator: Грищук, Р. С. subject: L Освіта (Загальне) date: 2024 type: Доповідь на конференції або симпозіумі type: PeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/41529/1/43.pdf identifier: Рахметов, Д. Б., Костецька, К. В., Ковтун-Водяницька, С. М., Рахметова, С. О., Грищук, Р. С. (2024) Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів. In: XV Всеукраїнська науково-практична конференція «Біологічні дослідження – 2024», 8-9 жовтня 2024 р., Житомир. language: ukraine