eprintid: 41529 rev_number: 13 eprint_status: archive userid: 9747 dir: disk0/00/04/15/29 datestamp: 2024-10-23 09:05:27 lastmod: 2024-10-23 09:10:23 status_changed: 2024-10-23 09:05:27 type: conference_item metadata_visibility: show title: Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів language: ukraine creators_name: Рахметов, Д. Б. creators_name: Костецька, К. В. creators_name: Ковтун-Водяницька, С. М. creators_name: Рахметова, С. О. creators_name: Грищук, Р. С. ispublished: pub subjects: L1 full_text_status: public pres_type: paper date: 2024 date_type: published pagerange: 115-117 event_title: XV Всеукраїнська науково-практична конференція «Біологічні дослідження – 2024» event_location: Житомир event_dates: 8-9 жовтня 2024 р. event_type: conference refereed: TRUE citation: Рахметов, Д. Б., Костецька, К. В., Ковтун-Водяницька, С. М., Рахметова, С. О., Грищук, Р. С. (2024) Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів. In: XV Всеукраїнська науково-практична конференція «Біологічні дослідження – 2024», 8-9 жовтня 2024 р., Житомир. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/41529/1/43.pdf