eprintid: 42217 rev_number: 17 eprint_status: archive userid: 7830 dir: disk0/00/04/22/17 datestamp: 2025-01-03 17:51:42 lastmod: 2025-01-03 18:01:30 status_changed: 2025-01-03 17:51:42 type: article metadata_visibility: show title: Дизайн інтер'єру кав'ярні та благоустрій двору: естетика та функціональність language: ukraine interacttype: active creators_name: Шихов, Є. Д. creators_name: Колесник, Н. Є. ispublished: pub subjects: LB2300 subjects: NC divisions: sch_obr full_text_status: public date: 2024-12-12 date_type: published publication: Design, Visual Art & Creativity: Modern Trends and Technologies volume: 3 publisher: Zaporizhzhia National University. Zaporizhzhia : ZNU pagerange: 104-107 refereed: TRUE referencetext: 1. Giedion, S. (2009). Space, time and architecture: The growth of a new tradition. Harvard University Press. 2. Miller, L. (2008). Designing the cafe: Architecture and the coffee culture. Journal of Interior Design, 33(4), 12-22. https://doi.org/10.1111/j.1939-1668.2008.tb00116.x 3. Borscheid, T., & McLaughlin, J. (2007). The art of cafe design: Principles and practices. New York: HarperCollins. 4. Kim, J., & Choi, Y. (2010). Sustainable landscape design: Principles, theory, and practice. Springer. citation: Шихов, Є. Д., Колесник, Н. Є. (2024) Дизайн інтер'єру кав'ярні та благоустрій двору: естетика та функціональність. Design, Visual Art & Creativity: Modern Trends and Technologies, 3. с. 104-107. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/42217/1/1.pdf